Individuele yoga

Wat is individuele yoga?
Individuele yoga is een vorm van yoga waarbij we 1 op 1 werken aan de persoonlijke behoeften. Dit is mogelijk voor zowel volwassenen als kinderen. Tijdens deze speciaal afgestemde yogales is er alle ruimte om aandacht te geven aan de yogahoudingen en komt tevens ademhaling, ontspanning en meditatie aan bod (indien gewenst en gepast). Ik kijk in deze les echt naar de persoonlijke behoeften en wat goed voor jou is, ondersteund vanuit de yoga filosofie.

Waarom individuele yoga?
De beweegredenen om individueel yogalessen te volgen kunnen heel uiteenlopend zijn. Soms is het fijn een bepaald gebied van het lichaam of bepaalde hulpvraag 1 op 1 te bekijken vanuit de yoga filosofie. Of komt er naar aanleiding van de yogalessen een vraag in je op waar je dieper op in wilt gaan. In sommige gevallen is het raadzaam eerst een aantal individuele yogalessen te volgen voordat iemand in een groep instroomt.

Aanmelden?
Individuele yoga is op afspraak. Wil je de mogelijkheden voor individuele yoga met mij bespreken? Neem gerust contact met mij op! De eerste afspraak is inclusief een kennismakingsgesprek.