Home

welkom

Welkom bij Yogastudio Yuvaan, yoga voor groot en klein in Venlo
Yogastudio Yuvaan in Venlo biedt dynamische hatha yoga voor volwassenen en holistische kinderyoga in het bos voor kinderen van 8 t/m 12 jaar aan. In de lessen voor kinderen gaan we samen op ontdekkingstocht in verbinding met de elementen uit de natuur. Spelenderwijs leren de kinderen in de natuur hun eigen kracht te voelen en van daaruit te stralen en te groeien.
De lessen voor volwassenen worden gegeven in een ontspannen sfeer met ruimte voor beweging, ademhaling en meditatie. Alles binnen jouw eigen grenzen én met een vleugje inspiratie uit de yogafilosofie en Ayurveda. Mocht je liever individuele yoga ontvangen afgestemd op 1 persoon, dan is dat ook mogelijk. Zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Ervaren is weten! Kom je ook een keer?
Yoga is een persoonlijke ontdekkingstocht waarbij je zoekt naar de weg die het meest geschikt is voor jou. Zo ook, welke yogavorm en docent het meest geschikt is voor jou. Hier kom je alleen achter door te ervaren. Kom je ook een keer ervaren wat yoga voor jou en/of jouw kind kan betekenen? Kijk dan bij het rooster en meld je aan voor een proefles via het contactformulier. Wil je eerst meer weten over mij? Kijk dan op mijn Instagram pagina of klik hier. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!